Foajé- och receptionsarbete, elementskydd och displaymontrar, Waldemarsudde

Waldemarsudde är Prins Eugens gamla hem, som idag är ett konstmuseum. Dit fick vi äran att tillverka inredning i alm till deras foajé, med hyllplan för informationsblad samt tillhörande belysning. Bland detaljerna finns även mässingsplåt som ligger i linje med den nedre ramen och ger inredningen lite extra djup. Till receptionen tillverkades montrar med stora ramar för informationsdisplayer samt elementskydd med hyllplan upptill. Även dessa går hand i hand med foajéinredningen med mässingsplåten som fortsätter i samma linje för att bilda ett sammanhängande och diskret utseende.

Museet ligger på Södra Djurgården i Stockholm och ni kan besöka deras hemsida för mer information.

waldemarsudde foajé 01

waldemarsudde 03

waldemarsudde elementskydd 05

waldemarsudde elementskydd 07

waldemarsudde foajé 02

waldemarsudde 04

waldemarsudde elementskydd 06

waldemarsudde 08